Engedtessék meg nekem is, hogy reagáljak, bár nem szemtanúként, de én vittem ki a pályáról G urat.
A kissrác motorozhat még, persze, csak az élvonalba jutás esélyei csökkentek elég jelentősen. Én reménykedem benne, hogy maradéktalanul felépülnek mind a ketten, de látva, hogy milyen eddzés kell a motokrossz magas szintű műveléséhez, az még ép térddel és csuklóval is megterhelő, nemhogy ilyen sérülések után.
A versenyzéshez annyit fűznék hozzá, hogy talán biztonságosabb is, mint a hobbi-endúrózás/közúti motorozás. Ugyanis pl. csak egy irányba szabad menni a kijelölt pályán, vannak szabályok, miszerint nem kolbászolunk keresztul kasul a pályán, nem csatlakozunk be félidőben, vagy, ha muszáj, az erre kijelölt helyen megyünk ki a pályáról. Szóval én speciel nagyobb biztonságérzettel motorozom versenyen.
Az említett ugrató elég rövid, de technikás, meredek eldobóval és lépcsős leérkezővel. Hacsak nem csap le kis hazánkra a Katrina hurrikán valamelyik tesója, és veszi célba a nagytarcsán motorozókat, kicsi az esély, hogy a szél valakit átfújjon a szembesávba.