Tina83 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 2799

Sziasztok!

Hát ahogy olvasom a hozzászólásokat eltöprengtem a dolgon....

Boni elött volt egy kan törpém és ő kb 1 éves koráig bepisilt de csak akkor ha pl reggeltől estig nem voltunk otthon, és hiába vittük le elötte az sem segített és őt az alomtálcára sem lehetett rászoktatni :(

Boni meg 14-én lesz 2 éves és mostanában kezd igazán szobatiszta lenni vagyis konyhatiszta mert kicsi kora óta nem pisilt be a szobába...:)

A szőnyegtémához csak annyit fűznék, hogy állítólag ha ecetes vizzel takarítod ki akkor nem fogja érezni a szagot....

HA meg amúgy is megtalálja az új szőnyeget is akkor vegyél kutyariasztó dezodort amit ha ráfújsz a szőnyegre még a közelébe se fog menni .

Kutyakaki témához:  Az igaz , hogy rosszabb belelépni egy kakiba mint egy csikkre , de mondjuk én mindíg összeszedem kivéve ha nagyon fosos.....

Tehát nincs mire rálépni legalábbis tőlünk nem!

Én viszont nap mint nap egyre több csikket és egyéb szemetet látok az utcán és elszörnyülködök, hogy miért ilyen a város és , hogy azok akik eldobálják azoknak a lakása is olyan-e mint amilyen az utca.....ha meg nem a válasz akkor nem értem miért nem tudják elvinni azt a csikket egy kukáig és ott elnyomni+beledobni......(?)