Sziasztok!
Éjjel találtam a fórumotokat, illetve most már fórumunkat. Nekem a nevemből is kiderül a járgányom. A kipufogót én is nézegetem, de én a szinét, hogy hogy megég. Az enyémet nem is csodálom, de a haveré még nem volt 3000 fölöt, és az is barnul. A pára nekem is az agyamra megy, de minden ismerősőm ezt nyafogja márkától függetlenül. Szerintem ez olyan mint a kérón a müanyagablak. Nem köpsz ki mellette, de ha nem szellőztetsz, be is penészedsz. A skodriban jó fütés volt, de sapka kellett a fülemre a huzat miatt. Na az nen is párásodott!
Fogyasztás? Nekem 7,2 volt a rekord, nyaralás, kulturált közlekedés ismeretlen utakon. Átlag 8-8,5 de nem 2000-3000 között jár, azt garantálom.
Gumik: Ez a kunyhó egy nagy rakás sza.! Télit Continental-t kaptam olcsón, 195/65 R15. A kunyhóhoz képest mintha sinen menne a kocsi! Tavasszal megveszem az alukat, meg vmi Bridgestone, v. Miuchelin gumit, had tapadjon!
A dieselt nagyon várom, aki tud vmi infót, kérem irjon mailt, keveset leszek köztetek, külföldre járok melózni!
Még annyit, hogy a kocsinak nem mi veveők adtuk a nevet, ez van. Nem Impala, nem Camaro, de a fórum neve se az. Lehetne Lacsi fun Club is, hogy a sok amcsiőrült ne zaklasson! Egyébként meg az oroszlán is macska, csak kicsit nagyobbacska!
Sok sikert a fórumhoz, meg a Lacsikhoz,sziasztok!