mikrobeee
2005.11.30
|
|
0 0
1954
|
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy újra előhozom ezt a témát és tudom, hogy unalomig lerágott csont már, de egyszerűen nagyon el vagyok keseredve és nem tudom mitévő legyek! Szóval az a helyzet, hogy az iPod videom nagyon rövid pályafutása alatt (kb. két-három hét) úgy összekarcolódott a saját - apple álltal adott - tokjában, hogy most már komolyan kezdek kétségbeesni és nem tudom mit kéne csinálni… Én nagyon komolyan vettem a karcolódós híreket és a tőlem telhető módon a legjobban vigyáztam rá, csak tokban tartottam, még véletlenül sem érintettem a kijelzőt semmivel, még ujjal sem így aztán letörölnöm sem kellett semmivel, ami megkarcolhatta volna. A munkahelyemen van egy kompresszor, azzal lefújtam róla azt a minimális port és kifujtam mindig a tokot is! Ennek ellenére a dolog most ott tart, hogy két komoly csík is van visszintesen a kijelzőn, ami már olyan szintű, hogy a kijelző fényét egy kicsit megtöri így pl a videó nézésénél már kimondottan zavaró! És higyjétek el, hogy nem fújom fel a dolgot, nem icipici karcolásokról van szó, hanem egyszerűen kezd a dolog riasztó méreteket ölteni - hangsúlyozom - minden igyekezetem ellenére! Most már ha tennék rá pl. egy védőfóliát, akkor csak a további romlást állítanám meg, de a mostani állapota is elkeserítő már! Mégegyszer mondom: nincs eltúlozva! Szóval én nagyot csalódtam a kivitelezés minőségében, soha nem volt még olyan eszközöm ami ennyi idő alatt így leamortizálódott volna annak ellenére, hogy nagyon vigyázok rá. Szivem szerint megpróbálnám kicseréltetni és a következőre venni egy PDA fóliát, de nem tudom érdemes-e egyátalán vergődni ezzel, mert - gondolom - a boltból úgyis elhajtanának… jól gondolom? :( |
|