Daty,
Mielőtt megvettem a Varaderót, előtte kipróbáltam a DL 650-et, a DL 1000-et, és a Varaderót is. A tapasztalataimat ez alapján bátorkodtam beirni.
Aki ismeri a Vara kontra V-Strom vásárlásom előzményeit és folyamatát, az tudja, hogy ennyit még nem gondolkodtam, mint anno, de úgy érzem, hogy jól döntöttem.
A Varás fogyasztási rekordomat már többször leírtam, vegyes üzemben 4,64 l/100 km, és az átlagom fullra 5.1. Szerintem ez nem rossz egy 270 kg-os,1000 ccm-es mozdonytól :))))
TDI-DRAG,
Egyáltalán nem gáz városban. Rá kell érezni a motorra és simán vágtatsz át vele a kocsisorok között..... Persze oldaldoboz ne legyen fent rajta, mert az csökkenti a lehetőséget... Ráadásul ha egy ekkora motorod van, ahhoz mérten fogod keresni a réseket, ahol bátran elférsz vele, és szinte mindig meg is találod...... Na jó, mondjuk a keményen zsúfol, és szűk Erzsébet hídon csúcsforgalomban nem fogsz 50-nel haladni :)))))
Apimackó,
Drukkolok, hogy sikerüljön... A srácokat, meg a topikot meg úgy is fogod látogatni, mert a motorozás ritkán márka és típus függő, az szabadság érzése a lényeg, ez pedig motortípustól független :)))) HAJRÁ!!!!