Hli Fórumtársak!
Na, ma lesz a nagy nap! Megyek, és tárgyalok a Hondával. Ha tudják tartani, amit igértek, és még pofátlanul egy bukócsövet is bele tudok sírni, akkor Varadero lesz. Valahogy azt érzem jobb vásárnak. De azt hiszem ez az a helyzet, ahol igazából nincs melléfogás.
A szalonban ráültem egyre, és nagyon megdöbbentő volt, hogy jobban leért a lábam, mint a dl650-ről! Valahogy keskenyebb a láb közötti rész.
Amikor a dl100-en ültem ott azt éreztem, hogy muszály lesz ültetni, vagy az ülésből kivenni. Mint említettem 173 cm mély vagyok...
És a súlyokról. 28 kilóval nehezebb a Vara, mit a dl1000. Szerintem nem horror a különbség. Egyik sem játékszer, vigyázni kell velük nagyon. Azt hiszem, hogyha egyszer el akarnak dőlni, akkor el is fognak! Menet közben a Vara súlya abszolút nem érezhető. Rendkívül kezes. Kipróbáláskor a dl inkább egy agresszív vadállat benyomását keltette és úgy éreztem, hogy harapósabb, mint a Vara. De azért sokan boldogan elnyomorognának azzal a 94 lóerővel.
Összefoglalva végülis elsősorban a felszereltség döntött, én nem érzem hogy oly nagy technikai különbségek lennének a két gép között. Délután megvívom a csatát a "gonosz márkakereskedővel", aztán tudósítalak benneteket a történtekről.
Üdv!