Hát egy huszast nem is, de azért lássuk be: Jó dolog! :) Egyébként a huszast meg lehet spórolni úgy is, hogy ha az ismeretségi körben körülnézünk, hogy valaki vissza tudja-e igényelni az ÁFÁ-t. Én pl így csináltam és meg is spóroltam rajta közel egy huszast!
Más:
Kérnék egy kis segítséget, mert ez a playlist dolog nekem egy kicsit zavaros! Adva van ugye egy Library nevezetű táblázat, amiben benne van az összes zene, amit hozzáadok, szépen berendszerezve.
Igen ám, de én szeretnék olyan playlisteket, amiket az iPod-ra rátöltve, pl a kedvenc számaimat hallgathatom az álltalam megadott sorrendben. Ilyenkor ha csinálok egy új playlist-et és belehúzkodom a kiválasztott számokat, akor azt za iPod abc sorrendbe rendezi saját magán, nem olyan sorrendben játsza le, ahogy azt én megadtam. Viszont, ha sorszámozást csinálok nekik, vagy átírom a get info-ban szereplő dolgokat, akkor az iTunes átrendezi a Library-ban is! És akkor borul az egész! Szóval volna valaki olyan drága, hogy felvilágosítana, hogy hogyan kell külön kezelhető playlist-eket gyártani?