Ezt a hozzaszolast ma reggel egy masik topikban postaztam, most beillesztem ide, eszrevettem, hogy eredetileg rossz helyre ment.
**
Tisztelettel megkerdeznem, hogy a Sclerosis Multiplex topik (melynek magam nem voltam aktiv tagja, megis tanulsagos volt olvasgatasa) miert tunt el az Index szinerol nyomtalanul?
Nem lett volna bolcsebb csak a ketes hozzaszolasokat torolni?
(bar ez utobbi minden valoszinuseg szerint tobb munkaval jart volna...)
Kedves ebben illetekes Moderator! Termeszetesen Ti dontitek el, hogy vegul is mi es hogyan tortenik egy -egy topikkal, de mivel nem vagytok -remelhetoleg- erintve sem ebben a betegsegben, sem mas, egyelore gyogyithatatlan korban, feltetelezem, hogy el sem tudjatok kepzelni, mit jelent ez a TOLLVONAS egy sm-es vagy egy hozzatartozo eleteben.
Lehet vitazni, meginteni, kitiltani, megdorgalni, felszolitani, mittudommen meg mit....ez a ti asztalotok, de szo nelkul, ugy ahogy van, teljes tartalommal egy legyintessel elintezni , eltuntetni egy ILYEN topikot az emocionalisan teljesen megegyezik a serultek/fogyatekkal elok/vagy tartosan betegek flegma ignoralasaval.
Az en eletemen semmit sem csorbit egy ilyen eset. En nem vagyok sm beteg, csak egy sm beteg hozzatartozoja, aki nem is olvasta ezt a forumot.
De emlekszem, mert en atolvastam a topikot, nagy resze fontos, hasznos informaciokat tartalmazott. A furdovizzel egyutt a gyerek is kuzuhant a lavorbol.
..megis, ami a legmegdobbentobb, hogy egy ilyen betegseggel kapcsolatos informacio vagy kommunikacioforras szamotokra csak egy a sok kozul.
Nem kivanom, hogy barmelyikotok is diagnosztizalt sm betegge valjon a jovoben, de azt igen, hogy tortenjen olyan esemeny az eletetekben, ami egy kicsit nagyobb es szilardabb toleranciara tanit a *nem egeszseges* emberekkel szemben.
**