Helleluja Creative Commons License 2005.11.25 0 0 109

Gubbancos kis testvérkéim meg labbancosok?

Megmondom hol vágott be a gubbancozás, mikor gubóztam be legutoljára, mikor azaz KÁR9 banda, eggzer csak magyarorzág ennyi meg ennyi adóságot vett fel, de itt a krds kidől vagy midől? Csocse nem tudtam feltételezni, hogy leggen agármillen magor a mogorva, hogg arra képpes lenne, hogy azt a kis phicsányi földet, meg roncs 1/4de minden tekintetébe testének népet, VALAGI megint örögre eldósitsa? Ez bennem irtózatos megaláztatásos gubbanc, gomböcc bennem, nem tudom se feloldani se megemészteni, de az nem lehet, hogy bennünket bárki bármi megemésszen, de mégegy lökettel vagy ugrással vicca, mert soha nem találtam viccesebbnek: a magarok mogorva Istenére esküszünk, na most amit ránkedteke a gyalázatosak, mert hogy lehessek hü, magyar vérédes Jézus vérü honur de magur is tesvéreimhez, meg most a bennünket jobágyrabszolga köcsögögbe vágó, idegenó isten meg wallást tüzzel vassal ránkverőigghez, mert megint Eszes Tominak álgyuval kell a tallpasai meg most globbancos labbancok, na teccenek érezni, hogy ketté, sőt néggyé lettünk szelve, most eztet a hellzetet,  hogy göbözzük öcce?

Világ örök gallázata, hisz a magyarnak kellene kezdeményezni, hisz minden kár kár kár kárpátmedencei nép kárrog, hol vaggtok magarok? Napura mogorva, nem morova, de morávia ha nirvána, is csaholna, vagy csehelhetne, mint czégek czége? 

ha tulfeszitettem a a nagybőgő hurjait, csak tessenének figgelmeztettni?

Hol a főgubbanc?

áldás béka brekeke...