Sziaszotok!
Pocok80!
Szerintem se aggódj sokat, majd elrendezödik a rangsor közöttük. A pici is meg fogja tanulni, hogy a Pocok a fönök. Esetleg majd késöbb, ha ivarérett lesz, tesz rá kísérleteket, hogy átvegye a helyét... hát akkor majd meglátjátok, hogyan alakul.
Az evés szerintem mindenhol így zajlik, ahol legalább két kutya van :DDDD
Az én válogatós Pepém is azonnal megeszik mindent, ha a Koko a közelében van, és csak egy kis esély is van rá, hogy elhappolja töle a falatot :))) Amúgy sokszor rá is morog, ha a Koko tolakszik, vagy eröszakosan nyomul...
A napi étkezésnél is a Koko az anyjával nem törödve bekajálja az Ö adagját, Pepe viszont mindig fél szemmel a Kokot figyeli, morog, és ha egy kicsit közelebb megy hozzá, akkor helyrerakja:) Viszont tök érdekes, hogy ha végeztek, és üresek a tálak, akkor kölcsônösen ellenörzik egymás tálkáját :DDD
Viszont azt soha nem felejtem el, hogy édesanyámnak a staffordshire terrierje átharapta simán a fiatal kis jövevény dobermann orrát, amikor az a kajástálkájában szaglászott :( Úgyhogy kórházba is kellett vinni azonnal... de onnantól az életben nem próbált meg mégegyszer a staffi közelébe menni, ha az evett.
Sok sikert, én nagyon aranyosak a kutyusok!!!! ;))))