CRYSTAL SKULL Creative Commons License 2005.11.25 0 0 106
¤Helleluja¤ & ¤DSN¤ barátaim...
Teljesen igazatok van, és szerencsére van mindig valami szikra ami erőt ad!
Az én esetemben ez a családom,gyerekeim!
Vannak aki előbb, vannak akik később,...és van akik sajnos soha sem találják meg az életük értelmét!
Az én életem értelme a gyermekeim.
Mielőtt a Boszniai frontra vittek 3 hónappal az előtt halt meg apukám(44) és mivel nagyon szerettem , ezért elegem volt az életből!
Bevallom kissé örültem is annak hallatán hogy nemsokára bevetésre visznek , 2 okból . 1 Boszniai faluban (Boszanszka Gradiska) mellett kellett fölszabadítani a megszálló Horvát katonáktól, és örültem hogy segíthetek az ártatlan falusi civileken...másrészt reménykedtem , hogy otthagyhatom a fogam,...hiszen apám halála elvette az életerőmet.
Végül történt két dolog!
Nemsokkal mielőtt kivezényeltek megtudtam feleségemtől hogy(végre)terhes, amit már nagyon vártunk,...
...és ez elegendő erőt adott, és motivált hogy mellette legyek amikor jön a pici!
A másik dolog ami sokat jelentett, amikor kiűzrük a Horvát hadsereget(jobbanmondva "henteseket", hiszen ez a legjobb kifejezés arra amit tettek) ...és láttuk az élvemaradt szegény meggyötört ottlakók arcán az örömöt! Nagyon boldogok voltak,...örömükben hozták az utolsó maradék ennivalójjukat, ezzel kimutatva hálájukat!
Nemsokkal ezután megint történt pár katasztrófa,...mert visszavonulás közben 1 orlövész nyakonlőte a legjobb barátomat aki a kezeim közt vérzett el...és nem tudtam rajta segíteni, mert ütőeret érte a lövés!
Mikor ácsempésztek minket a Horvátországi kaszárnyánkba,...leszereltem,...majd újra Bosznián keresztül menekültem Vajdaságba!Igazi odüsszéa volt...
Hazaértem, majd másnap reggel, feleségemnek izgalmában elfolyt a magzatvize és
hat és fél hónapos terhasen megszülte a fiamat(aki csak 1.85 kg volt)! A doki azt mondta hogy 48 óra kell,....és vagy stabilizálódik az állapota ,...vagy sem, és elveszítjük a babát!
1 napra rá jött 1 telefon Slavonszki Brod-ból,...hogy porig rombolták a kaszárnyánkat a Horvátok,...és a felettesemet elfogták a katonák nagy részét pedig kivégezték!
Többségük még újonc volt, és a fegyvert sem tudták rendesen kezelni!
Vihar előtti csend lehetett amikor leszereltem,...mert még emlékszem csodálkoztam is, hogy hogyhogy ilyen nyugalamas a város?!?
Hát azért, mert akkor már (nagyban)készülődtek a rajtaütésre-támadásra!
Mind erre azt mondanám hogy néha úgyérzem hogy több a szerencsém mint az eszem,...
Kérlek bocsássatok meg hogy "zűrös dolgaimmal" lefárasztottalak benneteket,...de remélem így már picit jobban érthető hogy miért is "békítő" a CRYSTAL SKULL.
.............. P E A C E ..........

Előzmény: Helleluja (103)