ketund
2005.11.25
|
|
0 0
2774
|
Sziasztok! Én sem vesztem el, csak időgondjaim vannak, és legfeljebb olvasni tudok.
Kedves Pocok80!
Érintett vagyok én is ebben a kérdésben, mivel az 5kg-os Szotyi mellett van egy 37 kg-os németjuhászom. Szintén kinti-benti tartással. Igazából jól kijönnek egymással, csak hát a juhász (Negró) néha lehengerlő tud lenni a méreténél fogva. Negi kölyökként került az akkor 1 éves Szotyi mellé. Persze az uszkárom volt az úr amíg méretben ki nem egyenlítődtek (de csak az első hetek után, mivel addig meg volt sértődve, hogy egy betolakodó került haza, aki elfoglalta a kosarát, és elette a kajáját). Utánna viszont inkább félreállt, és okos enged elven működik a mai napig. Amit garantáltan nem lehet velük megtenni, az a közös játék. Csak külön-külön foglalkozom velük. Ez az egyetlen konfliktus forrás náluk, mivel egymás ellen szeretnének teljesíteni, hogy "meghódítsanak".
Egyébként amit írtál, hogy "visszakap" nálunk is volt ilyen, de a későbbiekben ennek sem volt semmi hátránya. Valahogy nekik is fel kell állítani a rangsort.
|
Előzmény: Pocok80 (2772)
|
|