Hedonisz Creative Commons License 2005.11.25 0 0 123
Kedves RUD!

Elnezest, ha felreertheto voltam. A lenyeg, hogy a PP - El nido ut kizarolag busszal elviselhetetlen lehet (az 14 ora, es ott mar nem olyan vicces az, ha szetrazzak a gerincedet) a 2.5 oras ut pont az a hatar, ahol meg elmeny, de szerintem az is csak egyszer. Plane, ha felmasztok a Jeepney tetejere, es ott utaztok (legalabb egy darabig)

"Továbbá azt írták, hogy a hajóút nagyon különleges és kalandos élmény, mert gyönyörű látványban lesz részünk."

Nekik pedig 6000 PHP bevetelben. :) Az is biztos, hogy szep lesz a taj (En kifejezetten szeretek csonakozni, hajozni ott, mar a tenger latvany is szep nekem), de 8 oran keresztul szerintem mar nem tul elvezheto (nehez kerdes, ha valasztani kellene a 8 ora fulsiketites, vagy 10 ora gerincgyilok kozott. Talan a repulogep :) Ez termeszetesen egyedul az en velemenyemet tukrozi, a kulonbseg csak annyi, hogy en mar tudom, milyen, de igy is ez csak annyit jelent, hogy en igy dontenek.

"A SEAIRre részemről azért esett választás mert El Nido és Busuanga között csak ők repülnek. De valóban nem túl olcsók: El Nido - Busuanga - Manila: 100 USD per kopf."

Lehet, hogy itt is felreertes tortent. En kifejezetten a Manila-PP utrol irtam (El nido fele csak a Seair jar, azt csak toluk tudod megvenni.)
Hedonisz
Előzmény: R-U-D (122)