Megoldódott az fki-s szegedi master DVD videó torrentfájl letöltési problémája, úgyhogy ismét elérhető a baba :)))
ez különösen tetszik a torrent fájl leírásából:
"...I thought I add the press conference as a bonus, but finally this one was never
aired. According to a reporter Robert was so drunken that he practically couldn't
answer to a single question." :))))))
'fki' azt mondta, hogy a 'Jakso' féle vidónak az eleje van meg neki meg a vége, a kettő együtt majdnem a teljes, de gondolom ez már sokan tudjátok... :))), én ebből kimaradtam :(
nos akkor tisztázhatnánk végülis, hogy most mennyi SZINes videófelfétel is kering, az én tudomásom szerint az alábbiak:
fki: teljes audió, és a koncert vége kb 74 perc DVD-n
Birdmadboy: bő 1 óra 30 perc, és nem majdenem 55 perc DVD-n, viszont az Open eleje lemaradt .-)))
Jakso: a koncert eleje DVD-n
Brandee-Balu: ? nekem azt mondták, hogy nem készítették el a sajátjukat, mert kaptak egy két DVD-set helyette, ez pedig ahogy kivettem nem Birdmadboyé, hanem valszeg az 'fki version', és a 'Jakso' féle lehet
Ja és persze ne feledkezzünk meg a Soundcheckről sem, melyről olllyyy(!!!) sokan lemaradtunk ;))), ezt talán lengyel testvéreink rögzítették, apropó és a teljes koncertet is, de csak audióban (mint az később sajnos kiderült, mondjuk én még ma is kételkedem egy kicsit, mert borzasztóan egyenrangúan szól a SCKH videókamera hangjával)