Sziasztok Srácok!
Bocsi h, eddig nem jelentkeztem de kicsit elkellett vonulnom magamba.!
Elöször is szeretném megköszönni a Knights nak ezt a sportszerű meccset. Jo volt játszani veletek. Bár amikor az egyik védő játékosotok átjött a falon és földre bökött akkor egy pillanatra alig kaptam levegőt és nemigen tudtam h, hol vagyok. De ennek ellenére köszönöm a mecset.
Kedves csapat társaim. Tomi kolléga!
Szeretnék ezúton bocsánatot kérni mindenkitől a mecsen nyújtott teljesítményemért. Utólag a héten rájöttem h, ez a mecs végetérhetett volna másképp is. Sajnálom h, ennyire nagyon roszul játszottam. Pedig edzéseken mindig jobban megy a játék. Akik ismernek tudják h, mind edzésen mind metcsen vannak mélypontjaim amikor nem megy a játék. Ez sajnos igazvolt a vasárnapi mecsre mikor is már a kezdetek kezdetén nem igen éreztem jól magamat a metcsen. Lehet ez volt az oka.
Minden esetre köszön szépen nagyon peti és a tomi támogatását amikor próbáltak összerázni félidőben. Nagyon jól esett. Nekem összeségében nem volt problémám senkivel a támadó falban se abban a 11-ben aki akkor a pályánvolt. Én egyedül magamat hibáztatom. Lehet h, nem kéne de nem tehetek róla.
Majd kiheverem. De azt megígérem a jövöre nem fogok olyan hibákat elkövetni mindt amiket az elmult 3 metcsen megtanultam. Soha többet. Nagyon ráébresztett ez a metcs arra h, az ember adott lelki állapota menyiben befojásolja egy metcs kimenetelét.
Többé nem lesz ilyen.
Remélem h, nem haragszatok rám. De ezt muszály (j) volt elmondanom.
Predator #15 (QB)
Köszi srácok