love cat Creative Commons License 2005.11.24 0 0 10819

Sajnálom, de tényleg morcos vagyok...

Az egyik Cure oldalon (ahol moderátor vagyok) pár hete megkérdezte a site tulajdonosa , hogy miért nincs több magyar, hiszen csak 3-4 magyart lát az oldalán...

Mit mondhattam erre, hogy nem ismerik az oldalt? Ez hülyeség, mert Harrold legalább 2* beírta az utóbbi 2 hónapban még 3-4 címmel együtt...

Egyszerűen azt válaszoltam, hogy kényelmesek a magyarok, mert várják, hogy a bootlegek odasétáljanak hozzájuk... Sült galamb effektus...

Igen, a cserét előnyben részesítem, hiszen akkor én is kapok. Adni jó dolog , szeretek is és nagyon sokan elmondhatják , hogy kaptak ajándékba cuccokat tőlünk (nem vagyok sem angyal, sem szent)

De a kisujj effektustól rosszul vagyok....

Tipikus példa erre az ami a borítók kapcsán volt itt... Attilával beraktunk pár darabot és mindjárt jött a fanyalgás, hogy miért nincs rajta ez meg az pluszban.... de azóta se csinálta senki, hogy na ilyesmit szerettünk volna...

Nem azt mondom, hogy nincs más ezt kell szeretni, mert van más, csak keresni kell a neten és tenni érter, nem csak várni.....

Tudom, hogy nekünk nehéz már Cure-t adni, mert nagyon sok  mindenünk van, de elárulom, hogy kb 5 év munkája az ami most van. Csak annyi a különbség, hogy kihasználom az Internet előnyeit és Cure oldalakat kerestem-keresek, regisztráltam (anno még modemmel töltögettem- szép is volt a telefonszámlánk)

Dc++-oztam, most torrentezek, és cserélek (Franciaországba,Németországba, Olaszországba, Szlovákiába, Írországba, stb) De volt, hogy Japánból, Peruból, Mexicóból kerestek meg MSN-en és cseréltünk...

Áááá, mindegy, aki akart már körbe nézett ez ügyben, aki meg nem az várni fog a csodára...