Helleluja Creative Commons License 2005.11.23 0 0 78

Kedveseim, lelkesek?

Van e jobb, mint lelkesedni? Lehet e nagyobb? Azt hiszem már nagyjából ismernek a tópikozók,  s előmrészkedek egy nagyon is érdekes kérdéssel, ugyanis a LélekIstenség, azért Istenség mert mindenek tettje meg közepe az ANYAANYAFIU - ISTENSÉG akik teremtettek, de akiknek lelke van, itt a kérdésem, tudtak-e olyan lelket létrehozni, akik ne párba - pártába születtek, s itt tudom hang által, mert abba van a lehelet is, hozták létre vagy szülték a lelkes gyermekeiket, s a kis Jézusnak meg testvérkéiket!

Azért kérdem, mert főleg magyarországba beszületni, lélekpárba nem engednek, s hogy  ebbe a wilágba is, valószinü, hisz minden a nemzetcsaládok s most a lelkes magcsaládok szétverése a cél? Tessék, lehet hogy a fiukat teremtik meg először, aztán jelentik meg a női lélek párját, de ezeket nem tudom, ellenben, biztos vagyok benne, hogy lélek csak lélek - párokba vannak, mig a pokolba, ami ez, most szó se lehet rólla, p.l. a feleségem, most PÁRHUZAM - ÁLOM -ÁLLAPOTAIBA végig mentünk 366 napszögbe rajta, hogy magyarországon mint házasok, s minden alkalommal megöltek, vagy erőszakkal szétválasztottak, nos mind a ketten tudtuk, meg tudjuk, hogy magyarországon, nem lettünk volna együtt, mert nem engedik meg, azok az ördögök, akik kezében van  a magyar élettér?

Tessék, a fiaim tudják, nem lehetnek magyar gyerekek, tehát valakik, abszi ulti lélek ellenseggek, s azok vágták darabokra az Isten országa magyarországot, most bizon mennek a családok után, amiről illene beszélni, legalább?

Szóval, a legérdekesebb, ha lélekpárok vannak, mert mi ugy jötünk be ide, hogy én ezt a lelki magyarországot feltámasztani, amiért maga a gondolatért itt örök halál büntetése jár, s annak ellenére, hogy a feleségemnek nem szabad lett volna utánnam jönni, sajnos utánnam jött, ez lett a vesztünk, mind a kettőnk veszte, de ha a vége jó, minden jó?

Mindenjót, s nem kell nagyon komolyan venni, mint az ufó témát?