Köszönöm érdeklődésedet, de tudom magamról, hogy nem vagyok tökéletes. Ronda vagyok, antiszociális (ezt az egyik legjobb haverom mondta rám), és nemigen szeretek már reál tárgyakkal foglalkozni. Ennek ellenére nagyon sokfelé jártam a haverjaimmal, baromkodtunk is nagyokat, némelyiket még a mai napig is emlegetjük. Csak tudod, ezt is lehet kulturáltan és művelten csinálni. Néha persze belefér a kisebb-nagyobb alkoholizálás (mármint a haverjaimnak, mert nekem nem ízlik), de ne ez töltsön ki minden szabadidőt. Meg persze nem muszáj mindig filózni, az élet jó l'art pour l'art módon is. Ami nem egyenlő viszont az állati viselkedéssel. És nem állandóan, cél nélkül kell csinálni. Ez a nem mindegy...
Ja, és kritikáról, véleményről nem hallottál még? Én csak elmondom, mit érzek, mit gondolok az egyes részek láttán. Nem kívánom, hogy egyetértsenek velem, nem akarok se híveket, se rajongókat. (Ettől persze még jól esik, ha valakit szórakoztatok vele.) Csak egy klasszikust tudok idézni:
"Mindenki döntse el mi tetszik neki és mi nem, mit néz és mit nem ! Ha nem tetszik ez, te ne nézd !"