Apimackó Creative Commons License 2005.11.21 0 0 564
Hali! Örülök, hogy mindenkinek boldogságot okoztam a Finster hangjával. Hallgassátok, és élvezzétek. Azóta én is többször meghallgattam... Visszaolvasva eddigi kipus hozzászólásaimat már magam is kezdem úgy érezni, hogy akaratlanul a Finster fogadatlan apostolává váltam, ezért még egyszer és most utoljára írom le a véleményemet: egyáltalán nem hangos a dob. Különösen nem nyugodt túratempónál és egyenletes sebességnél. Kifejezetten érdekelt, hogy mit hallanak a mögöttem jövők a sorban. Mindenki azt mondta, hogy általában semmit! Akkor jön meg a hangja, ha erőteljesen kigyorsítok, kb. 6500-tól pedig újra csendesebb lesz. Én is meghallgattam. kilométereket mentem barátom Viragojával a motorom mögött. Tényleg nem hallani semmi különöset. Semmi fejfájás, fülzúgás, kellemetlenség. Az erre érzékeny rendőrfülek sem vettek észre semmi kivetnivalót a hangjában. Bár az is igaz, hogy nem is nagyon májerkedtem nekik... Tehát bármikor állok a bizonyítás és a próba elé! Mindenki győződjön meg saját fülével. Inkább azt mondanám, hogy kiemelte a mélyebb tónusokat, öblösebbé tette a hangját. Insex téma. Daty képei közül a középső kép bal oldali tipusa az enyém. 4.600 Ft-ért vettem az egy párat, de ezt talán már említettem. Egy gömbfejű izzó van benne, és elsősorban előrefelé sugározza a fényt, ill, 45 fokban előre.Pont jó. A felszerelés NEM a két idom találkozására történt, hanem a fényes fekete műa. felületre. Üdv! Ja és köszönöm a sok dícséretet!