tonewheel
2005.11.21
|
|
0 0
2644
|
Kedves Lizzi!
Örülök ,hogy érdeklődsz felőlem - ezért gondoltam ,hogy a rólam feltett kérdésekre legjobb ha magam válaszolok ,bár - Tehtube-Zsolt aki ezek szerint nem csak minden Hammondok legnagyobb ismerője hanem legalább annyira aprólékosan ismeri az orgonák gazdáit is - már megadta a fő kérdésre a fő választ amit ezúton is nagyon köszönök neki!!
A B2-t a német ebayen valóban én hirdetem - már sokadszor. Valahogy mindíg "szélhámosokkal" hoz össze a sors és így az én legnagyobb örömömre viszont a pénztárcám legnagyobb bánatára még mindíg megvan. Az ajtóm természetesen bárki elött nyitva áll nagyon szívesen megmutatom az éppen aktuális és kipróbálható darabokat. Jelenleg a B2-n kívül még egy RT-3 as orgona az ami kipróbálható ,de Harangozó Misi "bácsi" már elkészült az M111 -es átalakításával is így rövidesen az is megtekinthető és kipróbálható lesz. A legnagyobb falatot a végére haytam - egy két hónapon belül elkészül egy gyönyörű B3-as orgona is amelyet maga a "legenda" Jimmy Smith használt közel 10 éven keresztül most még sajna eléggé lelakott állapotban vár az "újjászületésre". A számom: 70/3108762 ha felhívsz tudunk időpontot egyeztetni és kipróbálhatod az orgonákat.
ui: Helyes volt az információd a B3000-el kapcsolatban. Ez volt ugyanis az első orgonám és rengeteg koncerten használtam egy két utas Wersi lslie-vel ,de ez sajna már a Kékesi Zoli gyüjteményét gazdagítja mert egy pár éve megváltam tőle.
Horváth Krisztián |
|