sz33 Creative Commons License 2005.11.21 0 0 48

Kedves Mr.Spock!

"..tobb mint ketszaz eve letrehoztak egy allamformat, ami azota is ervenyben van. Ez is paratlan a vilagban."

Nem gondolod, hogy ez egy kicsit túlzás??!! Nincs kétszázévesnél idősebb államforma a világon??

"USA minden szempontbol, ketsegen kivul a vilag legjobb orszaga."

Mint említettem belpolitikailag (USA) tájékozatlannak tartom magamat. Egy kezemen megtudnám számolni azon Amerikában élő személyek számát, akiktől közvetlenül értesülhettem valamiről. Azt tapasztalom, hogy az Amerikában élők viszonya új hazájukhoz attól függ, milyen eredményt értek el az életben.

Elképzelésem szerint Neked minden nagyon jól sikerülhetett, és hidd el senki nem irigyli Tőled! (nem dicsekvésként mondom, de én sem a gyűlölet, sem az irigység tulajdonságot nem ismerem, így nem is tudom elképzelni! Valószínűleg introvertáltságom az oka.)

Megható az idézett "tárgyilagos" , minden "kétséget" kizáró "legjobb" ország titulus.

Csak az a "minden szempontból" zavar egy kicsit. Ha azt írtad volna, hogy túlnyomó részben, akkor most rákérdeztem volna az egyes szempontokra. De így egészen elbátortalankodtam.

Még szerencse, hogy találtam egy másik, alázatosabb mondatot:

", amely azert sok szempontbol peldakent allithato. "

Ez felbátorít engem, hogy megkérjelek, sorolj fel néhányat!

Várom kedves és felvilágosító válaszodat!

Előzmény: Mr Spock (41)