"Remelem 16 evel a valtozastol mar nem lesznek olyan szelkakasok akik mast fognak tenni mint amit programukba irtak..."
Tedd a kezedet a szívedre és nézd meg miket ígért a mostani hatalom a választások előtt 2002-ben!:-)) Én eltettem a külön,szinte személyre szabott választási ígéreteiket. Családunk négy tagja, névre szólóan négyféle ígérethalmazt kapott,személyre szabottan! Ez egy kicsit gondolkodásra is indított! Honnan tudnak -mint korábban- most is mindent rólunk? Honnan tudják,hogy az egyik gyerekem egyetemista és neki ingyenes utazást kell ígérni az egyetem székhelye és a lakóhely között?:-)) Honnan tudják,hogy a másik gyerekem már házas és neki a családi pótlék növelését kell ígérni?:-)) Honnan tudják,hogy a feleségem pedagógus és neki a közalkalmazotti fizetés jelentős emelését kell ígérni?:-))))
Kicsit ferdítesz,amikor azt fejtegeted,hogy másokat győzködve nem indokolom,hogy kire miért nem kell szavazni. Szóltam erről is. 1998-2002 között volt az egyedüli időszak életemben,amikor úgy nőtt Mo-on az életszínvonal,hogy nem növelték -az egyébként iszonyatos méretű- eladósítást! Úgy tudták az életszínvonalat emelni,hogy közben a privatizációból szerzett bevétel az előző kormány és a mostani kormány privatizációs bevételének csak töredéke volt!
Gyurcsány nem "szembeszáll" a külföldi kívánalmakkal,amikor az Euro bevezetését -mondjuk így- lebegteti,hanem beismeri,hogy katasztrófális helyzetbe hozták a költségvetést és az államháztartást.Hatalmas korrupciókra utaló dolgaik voltak! Míg a fidesz alatt -mennyit szidták őket a pályáztatás nélküli autópálya-építési szerződések miatt!- 1 milliárd körüli összegre születtek az autópálya építési szerződések és hazai cégek kapták,addig most kétes hírű külföldi cég kapta az M6-os építési szerződését 3 milliárd Ft/km áron! Folyamatosan hazudtak az Uniónak is és a tervezett költségvetési hiányt minden évben jelentősen túllépték! És a magyar sajtó -hű kiszolgálója ennek a bagázsnak- amelyik a fideszt már szétszedte több esetben is,amikor az nem úgy táncolt,ahogy nyugaton fütyültek nekik,most -ahogy te is- pozitívumként igyekszik beállítani ezt! Óriási kockázatot jelent,hogy a forint céltáblája lehet az esetleges ellene indított spekulációnak! Ktasztrófális helyzetbe hozhatja azokat a honfitársainkat,akiknek devizahitelük van! Leértékelheti a fizetésünket,a nyugdíjunkat,az ingatlanaink értékét és növelheti az inflációt egy a forint elleni támadás!