Apimackó
2005.11.20
|
|
0 0
480
|
HAli!
A válaszaim a következők.
1. Nincsenek még dobozaim, csak doboztartókat vettem, Givi márkájút, mert az több tipushoz is jó(Kappa, Nonfango stb.).Igazából védelmi funkciója is van a tartóknak,mert eldőlés, vagy kisebb sebességű elcsúszás esetén MINDEN sérülstől óvja a gépet, amennyiben bukócsővel együtt alkalmazod. De tervben van a dobozvásárlás is, mert kipróbáltam és nagyon sokat, praktikusan lehet beléjük pakolni, bár picit rontanak a menetstabilitáson.
2. Indextéma. Ööööööö.... Jelzem az úgy történt, hogy a gép eldőlt, mivel nem jól támaszottam ki. De mivel füvön (azon a szent helyen, ahol a képek készültek) történt, ezért csakpusztán annyi történt, hogy a balelső index 30 (!) darabra robban t szét. Mindez 2 nappal a moci átvétele után. Összeragaszgatni meg sem próbáltam, hanem megérdeklődtem a Suzukinál hogy 9600 Ft darabja az indexnek, de szezon közepén (!!!)egyetlen darab sincs magyarországi raktáron belőle... Német veboldalon találtam az ötletet a lencsefejű indexre, mivel még a bukócső sem védi meg a gyári indexet a letöréstől. Igy az első utamba eső motorosboltban megrendeltem a Lucas gyártmányú indexeket mindösszesen 4500 Ft-ért /pár. Szerintem szebbek is, mint a gyári, de mindenképpen praktikusabbak.
3. A felszereléséhez néhány imbuszkulcsra, meg egy villanyfúróra volt szükség. Egyébként annyira könnyű volt illeszteni, mintha az eredeti helyére gyártották volna. Az elektromos szerelés se horror, szabvány sarukkal vannak összekötve a fejidom mögött. Szal kb. 40 perc volt az egész.
A Finsterhangot meg nem tudom még, hová tehetném fel. Ötleteket kérek! 2,5 MB, waw állomány.
Üdv mindenkinek! |
Előzmény: Daty (467)
|
|