landsmann Creative Commons License 2005.11.18 0 0 13

Én is tudom kié a 06-70-es szám, mivel reggel megnéztem a tudakozóban. Csak azért nem kerestem ott, mivel a Voda ügyfélszolgája azt mondta, titkos a szám. Hát megint meg van a véleményem a Voda ügyfélszolgálatáról. Nem ez volt az első eset hogy hibáztak, nem tudtak, vagy félrevezető információt adtak, pedig eddig összesen vagy 3-4 alkalommal hívtam őket.

Én elküldtem a mailt a Hírközlési hatóságnak, azok kiderítik hogy jogosan használ-e ilyen szolgáltatást. Írta valaki, hogy aza datvédelmi biztoshoz fordul az adatok jogosulatlan felhasználása miatt. Jól teszi. Tudomáűsom szerint minden nyereményakciót, játékot csak a Szerencsejáték RT tudtával és beleegyezésével lehet szervezni, még akkor is, ha például egy bolt bizonyos összeg fölött sorsjegyet ad a vásárlóknak és aztán sorsolást tartanak. Nem hinném hogy Csaba barátunk ezeknek a kritériumoknak megfelel, vagy hogy mindent szabályosan elrendezett. Szerintem nagyon megüti a bokáját. Kíváncsi lennék, vajon hányan küldtek neki SMS-t, meg hagyományos levelet. Nem irígylem a mukit.