Encsi84 Creative Commons License 2005.11.18 0 0 407

:) Köszi! Tavasszal bizti elmegyünk a fáért székesfehérvárig.

Jó hogy írtál,mert ma kinéztem ebbe a kertészeti áruházba, aztán kiakasztott, hogy egy kis citromfa,ami nem volt fél méteres,de termett, 6900,- volt, és a nagyobb fa , úgy 180cm-es 94.000,- . NORMÁLISAK EZEK?

:) Szóval, az a 2000-3000+konténeres ár, az inkább nekem való.Főleg, hogyha veszünk valószínű nem egy dbot fogunk, hanem 2t , vagy 3-t,mert elég nagy az udvarunk. Annál meg már a benzinpénzt is bőven behozza.

A citomfát olvastam , hogy 2 éves kora körül kell oltatni. Lehet, hogy nem is baj,ha nem hoz citromot, nekem nagyon tetszik a levele színe. Meg , ha tényleg látok majd olyat ami nem 6000, akkor lehet, hogy beruházok egybe. 

Attól félek, hogy a citrombokorba belefut a kutya, vagy ha lesz pár év múlva gyerekem,akkor ő megy neki. Mondjuk van egy rész, ahol nincsen kerítés...nem tudom,hogy oda tervez e valamit a párom,vagy azt ott a szomszédnak kéne megcsinálni... na majd utána járok.

Megkéne tervezni egy nagyon nagy udvart, hogy mi hol legyen,hogy nézzen ki,de ez nem is olyan egyszerű, mint az ember gondolná.

Előzmény: Évi5 (406)