SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 87

Addig is elmesélem a szkenner történetét..:

Még asszem júliusban vásároltam egy multifunkciós nyomtatót. Márkája HP!!

És nem is 2 forint volt.

Mint kiderült gyári hibás volt. A nyomtató része működött rendesen, de fénymásolásnál és a szkennelésnél a papíron függőlegesen 2 kb. 1,5 cm vastag fekete csíkot húzott. A mai napig nem tudom, hogy mi baja volt. Bevittem egy hivatalos szervízpontjukba, hiszen még teljesen új volt. Azt mondták kicserélik 1 újra. 12 nap. Amikor letelt, rákérdeztem, hogy megjött-e már. Még ők voltak felháborodva, hogy rá mertem kérdezni. Persze állítólag ott volt. Elmentem érte. A vicc. Volt pofájuk elém rakni egy használt nyomtatót, ami ráadásul beüzemelésnél rötön azt írta ki, hogy error. Vagyis sz.r volt alapból. Mondtam, hogy tüntessék el előlem és marha gyorsan adjanak egy új gépet, ami működik is normálisan. Most jön a legpoénosabb rész. Ismét 12 napot írtak a beszerzésre. Ez még nyáron volt! Kb. fél hónapja kaptam meg végül a gépet. Igaz ez működik és úgy néz ki, hogy új is. Ez idő alatt azzal érveltek, hogy Franciaországból küldik a cseregépeket. A legpoénosabb. Itthon nézem. Rá van írva: Made in Hungary.

:-)))))))))))))