Apimackó Creative Commons License 2005.11.17 0 0 310
Sziasztok! De nagyon meglódult ez a topic! Fél délutánom ráment, mire mindent végigolvastam. Szóval. Hiába Duty, a lelkes fórumgazda, csak nem volt még kapásom a dl 650-emre... :o((( Pedig már láttam a szalonban az ezresemet! Dehát mit van mit tenni. Itt járt a fórumon TDI-DRAG, érdeklődött is a moci iránt, de a leveleim sajna mind visszapattannak a címéről... Mégsem fog megtörténni itt, ezen a szent helyen az első biznic? Más. Vlevi nem jól írja. A 650-es és 1000-es ülése NEM csereszabatos egymással.Az 1000-es 1,5 cm-el szélesebb is, nem csak 2 cm-em magasabb. Sajnos. A futómű is különbözik, mind az első(látványosan), mind a hátsó. A végsebességről. Szerintem mi, 650-esek csak álmodozhatunk (engem spec hidegen hagy...) a 200 feletti tempóról. Tuning nélkül nem fog menni. Bele lehet azért törődni abbba az óra szerinti 190+ km/h-ba. A sportdob nagyon sokat dob a 650 hangján. Előtte nincs is neki... Nekem Finster van a gépen, és ha hiszitek, ha nem, én elsírtam magam, amikor először meghallottam a hangját! Szívbemarkoló! Teljesítményt jelentősen nem növel, talán lent jobban húz valamicskét.Én úgy érzem. No. Azt hiszem most mindent kiirtam magamból, és kívánok magamnak sok érdekes olvasnivalót, azaz nektek bőséges gondolatokat! Üdv mindenkinek! És adjuk már el a vasamat!