Sziasztok!
Kedves SMN!
Nincs azzal semmi gond, hogy még egy fórum született!! Nem azért írtam azt amit, mert úgy érezném, hogy nem kellett volna. De jó lenne, ha minél hamarabb rátalálnának a többiek is! Wennivel például mi lehet? Egyébként kb. 1 vagy 2 hónappal ezelőtt láttam, hogy az újfoundlandi.hu weblapon is indult fórum, két-három chat-elés folyt, de utána képtelenség volt megnyitni a fórumot, csak a nagy fehérség látszott a monitoron. Azzal a fórummal mi lett? Egyébként tünemények ezek a kutyás képek, amiket felraktok. Én sajnos nem nagyon tudok nektek küldeni, mert nincs digitális gépem, munkahelyről netezek, ott pedig nem engedik a szkennelést, stb. De talán egyszer sikerül megoldanom, és tudok venni egy új fényképezőt.
Newfyfan! Ha jól értem, te már vitted kiállításra a kutyádat, mert ahogy azt írtam, sehol nem olvastam olyan szakszerű ápolási tanácsot, mint a tied. A samponnal kapcsolatban is köszi a tanácsot. Szerintem mindenki szívesen venné, ha olvashatna hasonló, az etetéssel, képzéssel, tartással kapcsolatos ajánlásokat, észrevételeket. Bocs, hogy hosszúra sikerült a levelem, de mostanában - karácsonyig - egyre több lesz a munka, egyre kevesebb a szabadidő, így ilyenkor próbálok meg válaszolni mindenre és mindenkinek! De azért arra szakítok minden nap időt, hogy elolvassam a leveleket.)))))
Honey