tipcsi_76
2005.11.17
|
|
0 0
2881
|
Szia,
jah.. pontosan ugyanez csak 3 ajtós-ban és annyi különbséggel, hogy nálam manuális klíma van. 130-nál kb. 3000-et forog a motor, a fogyasztásról passz, sztem lehet vele tartani az előírt fogyaztási normáit. Már említettem hogy full város dugóval 5,5l.... de mikor tettem bele párszáz km autópályát + országutat... akkor inkább 5 körül volt a fogyasztás várossal együtt. Nekem 3000 felett nincs szívem huzamosabb ideig pörgetni, de ez egyéni..... A Wallisnál vagy 8.000 vagy 10.000 volt bruttó az átnézés, de mivel a garanciát le tudtam tisztázni és mivel a komkpresszióméréstől a futópadig, a karosszérialakatostól, a menetpróbáig minden benne volt így nekem ennyit mindenképpen megért. Lehet másutt olcsóbban megcsinálják, de garanciát meg csak az Opel-nél tudod intézni.
Szervízintervallum meg 2 év vagy 30.000 km.... de ezt inkább reklámfogásnak vedd.... én tutter évente elviszem, annál is inkább mert átlagba vagy 20-25 ezret belerakok / év.
Ja... melegedés, mivel garázsból indulok többnyire és járatom is egy picit, nekem eddig nem volt vele bajom...sztem normálisan melegszik.... olyat meg hogy lehül a dugóban nekem nem csinál...
ÜDV. T. |
Előzmény: Banderasz007 (2880)
|
|