Mr Spock Creative Commons License 2005.11.17 0 0 21
Kedves sz33,

"Igen, foglalkozom. Nem, nem erdemled meg a valaszt."

Nagyon ügyesen kibujtál a "felelősség" alól, illetve kibujt a szög a zsákból!

Ne legyel nevetseges. Semmilyen "felelosseg alol" nem bujtam ki, hiszen olyan szamot irhattam volna ide amilyent akarok. Ugysem tudod leellenorizni. Ha nem kekeckedtel volna, irtam volna egy szamot most. De vagy megtanulod hogy velem fair-en es civilizaltan kell beszelni (es nem cukkolni), vagy en is visszacukkollak. Hidd el, nagyon jol tudok irritalo modon irni ha akarok. Jobban mint te vagy akarki. Ha ezek utan kepes vagy kulturaltan megkerdezni, hajlando leszek valaszolni.

Ha 1981 óta fórumozol igazán megtisztelhetnéd magyarországi társaidat, hogy magyar betűvel irogatsz.
Ahhoz nem kell magyar billentyűzet, csak softver. Úgy hivják, hogy "keybrd2.sys " és ez 32 KB nagyságú file.
Az autoexec.bat-ba egy sort kell beírni:
keyb hu,,C:WINDOWSCOMMANDkeybrd2.sys

Nem kell sem keybrd2.sys, sem semmi az autoexec.bat-be. Az még a Windows95 idokbol van, en Win98-at hasznalok, es abban mar automatikusan benne van, csak ki kell valasztani a "Keyboard" menu-ben mint "masodik nyelvet". Es mint lathatod, a "még" szot ekezettel irtam, mert felreertheto, de amugy nekem nagyon nehezemre esik a Z es Y, es tobb ekezet mas pozicioja miatt. Mert angolul vakon es nagyon gyorsan tudok irni. Ugyhogy ha nagyritkan magyar ekezetet akarok kitenni, meg kell nyomnom a SHIFT-CTRL-t, leirni a magyar ekezetes betut, es utana visszakapcsolni az angol klaviaturara.

Ha en lennek az egyeduli itt aki ekezet nelkul ir, es ha olyan lennel akit kepes lennek kulonben is megtisztelni, esetleg vennem a faradsagot.

Gabor

Előzmény: sz33 (18)