Skywalker!
Próbálj már ki légyszi valamit! Indítsd el a videot, majd kezd el előre tekerni benne! Neked is leállítja a videot és visszalép a menübe néhány mp tekerés után?
Nagyon várom a válaszod!
Egyébként egyetértek azzal, hogy az iPod segíti azt, hogy sok zenét megismerj, mert én is meghallgatok - odafigyelve - egy csomó olyan számot, amit itthon csak háttérzenének használok! És fel lehet bennük fedezni sok izgalmas dolgot! Nekem pedig - aki nem csak hallgatom, hanem "művelem" is a zenét ez különösen örömteli dolog! Én nagyon nem bántam meg a vásárlást, remek szerkezet, jó kezelhetőség, tényleg öröm használni!
És hát az ára... az mondjuk nem kevés, de ha matek:
A Samsung egyik mp3 lejátszóját nézegettem éppen ma egy üzletben!
Azt amelyik "nagggyon kicsi"! :))) Tényleg az, gyönyörű kis masina, van benne rádió, meg felvételi lehetőség a rádióból, meg még más csomó extra de 54000Ft-ért 1 Giga a tárhely! Itt meg 97e Ft körüli áron rögtön 30 Giga Tehát 1 Gigabyte 3233Ft körül jön ki! (Mert azért számolhatunk így is) Tudom, hogy van különbség a flash és a merevlemezes memóriák között, meg minden, de az ár/érték arány szerintem messze az iPodnál a legjobb! Tehát megéri spórolni rá, érdemes összevárni a forintokat, mint elkölteni másra! Egyébként ebből a szemszögből nézve pl én a Nano-t nagyon felárazott terméknek tartom! Viszont ha meg azt nézem, hogy mennyi egy 4 Gigabyte-os memóriakártya, ami nem microdrive, akkor meg király az ára...:)))
Szóval bonyolult dolog ez, de biztos megtalálja mindenki azt amire szüksége van!:)