SMN Creative Commons License 2005.11.16 0 0 66

Sziótok!!

Örülök, hogy végre ismét van egy kis mozgás. Már kezdtem azt hinni, hogy eltűnt mindenki. :-( :-)

Annak is örülök, hogy ismét vannak itt "újak". :-)))))

Honey0425!

Én voltam az a "szemtelen" aki nyitotta itt ezt a topicot. El is mondom, hogy miért. Ezen az oldalon voltam/vagyok a shar-peies fórum rendszeres látogatója. Nekem sahr-peieim vannak, de amikor majd tehetem rögtön szeretnék magam mellett tudni egy ilyen mackót. Nagyon tetszenek. :-)

Szóval mivel a fundik is érdekelnek, szerettem volna egy olyan közösségbe is belecsöppenni, ahol ez a fajta a téma. Találkoztam is a netboard fundis topicjával. Regisztráltam meg minden, de feltettek vmi várólistára, hogy majd valaki "eldönti", hogy beléphetek-e vagy sem. Várakoztam egy darabig, aztán gondoltam, ha nem akkor nem. Megnézegettem és nem találtam itt fundis topicot, sem hasonlót. Gondoltam, mivel úgyis ezen az oldalon "vagyok itthon" csinálok ide egyet. Remélem nem haragszik meg senki miatta. Nekem az is a véleményem, hogy aki szeretne ide sokkal könnyebben be tud jutni, mert azt azért még megjegyezném, hogy még a mai napon is azon a várólistán dekkolok a netboardon.

Ebből kifolyólag én nem is tudtam szólni senkinek a netboardon, hogy már létezik itt is egy fundis topic. DE! az www.ujfoundlani.lap.hu oldalon már fent van a fórumok között. :-)

Még eléggé gyerekcipőben jár, de remélem idővel egyre többen leszünk itt és "pörögni" fog a fórum. :-)))))

Pussy:-)

Előzmény: Honey0425 (63)