Hobolios
2005.11.16
|
|
0 0
10601
|
Köszi szépen!!! Leszedtem, majd otthon kipróbálom!! Most a munkahelyemen nem nagyon lesz időm rá....
Az Another Day szó szerint olyan, mint amiről szól, unalmas! Számomra sokkal inkább unalmas mintsem borongós. Borongós pl. az All Cats Are Grey.. Nem tudom, természetesen meghallgatom szívesen bármikor, mint ahogy az összes lemezt kivétel nélkül. Szerintem a Cure-osokat az különbözteti meg leginkább más együttes rajongóitól (bocsi, a Mode-osok is ilyenek természetesen), hogy tulajdonképpen egy bizonyos szint után már nem csak a számokat, ill. a zenét szeretjük, hanem magát az együttest. Így pl. lehet, hogy szerintem a legszarabb album a The Cure, de ugyanúgy ronggyá hallgattam, amikor kijött, tehát nyilván csak az együtteshez mérten a leggyengébb, de mondjuk nem adnám oda az összes R.E.M vagy U2 cd-ért sem, pedig őket is szeretem. A Wild Mood Swings-t egyébként én is szeretem, és a Japanese Whispers-t is, én legalábbis elfogadtam, hogy Smithnek vannak nem annyira depressziós korszakai, és képes ilyen idióta számokat is csinálni, mint pl. a The 13th. Persze ettől függetlenül jó olvasni, hogy kinek mi jön be igazán szubjektíven. Emberek vagyunk, különbözünk, ilyen egyszerű......
:))
|
Előzmény: away alone (10599)
|
|