Mr Spock Creative Commons License 2005.11.15 0 0 7
Kedves sz33,

ha számodra egy politikus beszéde jelenti a tényt és nem a hivatalos adatok pl.(vagyis katonai támogatás az 1950/51-es és az 1951/52-es költségvetési évben 9 (45) milliárd dollárt tett ki.),

Nekem a tenyek jelentik a tenyeket. Nem mas esetleges tenyek szemelyes ertelmezese. Mert az 50/51/52-es katonai tamogatasnak semmi koze a Marshall segelyhez.

Addig érd be egy másik ténnyel, ami sokkal frissebb:
G.W.Bush 2003.06.27-én:

Es ennek mi koze a Marshall segelyhez? Nyilvanvaloan semmi koze. Mihhez van koze?
Amerikacikizeshez. Kizarolag abban lehet osszevonni egy 60 evvel ezelotti akarmit egy 2003-as, ellenpropagandistak altal terjesztett Bush kijelentessel (amit Bush egyebkent tagadott, es hangfelvetel tudtommal nincs).
---------------
Csak azt nem ertem ebben az egeszben, hogy miert olyan fontos a magyaroknak hogy USA-t cikizzek? Attol nagyobb, gazdagabb, jobb orszag lesz Magyarorszag? Nem hiszem. Akkor mi? Talan attol erezhetitek magatokat fontosabbnak, erkolcsileg felulallobbnak? Mondjuk az azert eleg nehez azokutan, hogy MO eloszor a hitleri Nemetorszag csatlosa volt, utana meg a sztalini Szovjet Unio csatlosa volt.

Ha nem ezek az okok akkor mi? Nem kellene eloszor a sajat szenatokat rendbehozni? Mert attol ugyan nem lesz jobb az orszag, hogy kepes vagy lenezni a hat evtizeddel elotti Marshall segelyt es USA-t onzonek nyilvanitani. Meg akkor sem, ha esetleg igazad lenne.

Gabor

Előzmény: sz33 (6)