Igen, igen sikerült! Köszönöm szépen! :)
Meg akartam már köszönni hamarabb is, csak egésznapos családlátogatási program volt! Persze nálam volt a ketyere és nagy siker volt a családban! Édesanyám egyenesen azon gondolkozott, hogy Ő is vesz magának! :)))
Én is nyúzom rendesen, nekem csak egy furcsaságot produkál, mégpedig, ha hosszan kezdek tekerni egy videoba, akkor kilép a playlist-re! Mondjuk nem reklamálok, mert eredetileg úgy volt, hogy tekerni sem lehet! Nagyon úgy tünik, hogy csak a pufferbe bemásolt anyag erejéig lehet tekerni, aztán megáll! Úgyhogy ez a videó jó dolog, de igazából a zene a lényeg!
A másik dolog viszont - és ez elkeserít - az a karcolódás! Hajszálvékony karcokkal van tele a kijelző és egyszerűen nem tudom mitől, ugyanis annyira vigyázok rá, hogy az már egyenesen túlzás! Csak tokban van, és semmi más nem ért a kijelzőhöz, csak a tok anyaga! És erre - okulva a rengeteg ezzel kapcsolatos hírből - nagyon nagyon figyeltem, tehát BIZTOSRA állítom, hogy SEMMIVEl nem érintkezett csak a tokkal!!! De hát úgy látszik már az is karcolja!
Íme az eredmény:
http://kep.tar.hu/keresztesiz/50170013
A legutolső képet nézzétek nagyban!
Úgyhogy felfújták vagy sem a Nano-botrányt, én bizony elhiszem, hogy ez a cucc tok nélkül két hét alatt egy nagy karchalmaz lesz! Tokkal egy kicsit több idő kell majd ehhez, de a vége sajna ez lesz! Viszont a zenét az új fülessel úgy játsza le, hopgy abba nem tudok belekötni! :))) Igy aztán le vannak sz@rva a karcok! :)))