norris21 Creative Commons License 2005.11.14 0 0 1507
Ez volt az első meccs, amelyen esélyesek voltunk...

Sok mindent nem is lehet írni róla, ez már a vég, tragédia. Látott valaki valami tudatosat támadásban? Persze kivétel az addodaalabdátGreennek,őmajdcsinálvelevalamit-figurán kívül! Ezzel a "játékkal" simán kapunk egy 30-ast Dombóváron.
Sanderst-Maxeyt-Konaret gondolkodás nélkül elküldeném. Sanders már 3 meccs óta egy nagy nulla, Maxeynek úgy tűnik csak arra van esze, hogy fusson a labdával nyílegyenesen a gyűrű felé, Konare meg, ááá inkább semmit róla. Ilyen játékosokra egyáltalán nincs szükségünk. Maxeynek tényleg garantált szerződése van? Ha igen, akkor az mit jelent pontosan? Tudja valaki?
Akkor már inkább a fiatalok, akik bizonyítottak is már, 1-3-mal velük is állnánk. Főleg mivel annak az 1-nek a megszerzését is nekik köszönhetjük.

Kestutis Marciulionis játéka nekem tetszett, hogy pozitívumot is írjak. Bár hibázott, azért ő szerintem jó lesz.

A buzi-Farekozás meg kurvára nem tetszett nekem, főleg olyanoktól, akiknek szerintem fogalmuk sincs arról, hogy játékosként mennyit tett a csapatért. Én is csak hallottam, ill. olvastam róla, mégis tudom tisztelni érte. Annak ellenére, hogy szerintem is igencsak sok múlott most rajta is, és igencsak érik az edzőváltás szvsz.

HAJRÁ KAPOSVÁR!