Tisztelt Kommuna! :)
Nagy az én boldogságom! :) Méghozzá azért, mert ma délelőtt megleltem azt a fülhallgatót, ami - számomra - tökéletes az iPod-hoz! Mint azt - alant néhány rublikával - említettem, nem tetszik az Apple füles! Ill. nagyon tetszik, hogy fehér, nagyon tetszik, hogy a klasszikus Y füles, de ahogy szól, az messze nem kielégítő - legalábbis nekem! Ma elmentem Szeged "fülhallgató" paradicsomaiba, és elkezdtem fülhallgatókat nézegetni, hallgatni! (Egyébként érdekes, de az eladók tök normálisak voltak, amikor azt kértem, hogy hagy hallgassam meg üzem közben a füleseket! Felbontották zokszó nélkül...hmmm...) Szóval volt ma a terítéken sokminden, és majdnem kikötöttem egy Senheiser mellett, de mielőtt megvettem volna bementem a Sony boltba. Na és akkor ott meglett a nekem való!
Gyerekek! Minden túlzás nélkül állítom, hogy magasan megver minden - a mai napon meghallgatott fülest, az eredeti Apple-hez pedig nem is lehet hasonlítani! Ugyan nem fehér, de ez érdekelt a legkevésbé! Iszonyat jól szól, olyan mélyek jönnek, hogy ezzel együtt nekem biztosan nem kell jobb! Mindenkinek csak javasolni tudom! Ja és az első füles, ami nem esik ki a fülemböl, pontosan beleilleszkedik! És nincs rajta szivacs - hála az égnek - és mégis kényelmes!!!
https://shop.juventus-team.hu/termekek/58724871.html
Nem reklámnak szánom, de meg lehet venni bátran!