Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2005.11.12 0 0 4157
Hát gyerekek, ez a mai nap(éjfél előtt értem haza) életem egyik legjobbja közé tartozik! Először is délután egy olyan lánnyal jöttem haza a buszon akivel már második éve járok a suliban Szentesen, ő is ugyanezen a szakon van csak ő tavaly kezdte tehát ő már a második éve neki ezen nekem az első, na ma meg kiderült, hogy 3utcával(!) lakik délebbre tőlem, alig 600méterre... Szóval hihetetlen, és már második éve ismerem pl a múltkopri Bp-i állatkertben együtt fényképeztünk, mert neki is van digit gépe, de nem gondoltam volna, hogy az iskolából van valaki is a közvetlen környezetemből, hát tessék!:) No aztán a második jó a napban meg hogy 19h-ra meg mentem Szeged Algyői-útra, mert az egyik metnetes időjárás észlelővel találkoztam végre, akit élőben még sosem láttam, vele is egy remek barátság alakult ki, egy svédasztalos vacsorára hívott meg, mert éppen Szegeden volt az éves élelmiszer bolt szakszervezeti találkozó, a sztárvendég az EDDA volt Pataki Attila-val, nem semmi volt, olyan kiszolgálás és ellátás ami pompás volt, a készült képek máris fenntvannak::Kuzmival találkozó  Most itt eléggé kellemes +5fok van, erősen párás levegő, de még nincs köd, és gyenge déli légmozgás van. Éljen 2005.11.11 tudtam, hogy a csomó 1-es szép nap lesz, hát az lett!:)