kozak26 Creative Commons License 2005.11.12 0 0 326
Szia Spillo !

En is ugyan ebben a cipoben jartam, mint Te. Nekem a Kriszten Gyorgy: tavasztol oszig a szoloben c. konyv nyujtott nagy segitseget, valamint az alabb emlitett link.
Hasznos konyvek meg: Czaka Sarolta - A metszes ABC-je
Ha visszaolvasod a hozzaszolasokat az elejetol, sok hasznos informaciora lelsz a topicban.
Metszes kapcsan meg valaki azt is emlitette, hogy vagjam vissza az egeszet, ha mar ugy is elvadult a szolo, s neveljem ujra a kordont. Ha tudod, kerdezd meg a szomszedod - ha van szoloje, valoszinu tudni fogja, hogyan kell metszeni - meg lehet azt is megmondja, milyen fajta tokek vannak a kertedben.
Iden a karok kinevelese volt a celom, s tobbe kevesbe sikerult is.
Donts el, hogy milyen muvelest akarsz alkalmazni / bar a meglevo muvelesi mod segitseget nyujthat, elvegre nem veletlenul valasztottak azt a modot./.
Permetezz szorgalmasan/peronoszpora lisztharmat es atkak ellen - /, mert kulonben az egesz evi munkadnak lonek. En az elso evben bioszolot akartam csinalni, persze nem rezisztens fajtaim vannak, na hadd ne ecseteljem....
Nalunk a kerteszetben, ahol vasarolom a permetezoszereket, szakszeru es hasznos tanaccsal latnak el, mikor milyen szereket erdemes hasznalni.
Ha az elso evben nem sikerulne minden, a masodik evben mindenkeppen tanulhatsz az elkovetett hibakbol.