ic,
Az utolsó pár mellészólásodból látszik, hogy nem csak a bősi ügyhöz, de a Zengő ügyhöz is hal vagy. A Zengőn 1984-ben épült geodéziai referencia pontnak titulált betontoronnyal kapcsolatban, nem tudom tudtad-e, hogy abból a célból épült, hogy az általad emlegetett orosz rakétáknak mutassa az utat. Ugyanis, ha annak idején kilövik ezeket a rakétákat akkor néhány Szása felszaladt volna a tetejére és a vasrúd (jelenleg zászlótartó) menetes végére felerősített volna egy antennát és bekapcsolta volna a jeladót. Hiszen mi értelme van egy olyan geodéziai referncia pontnak amelyet, mivel nem látható, nem lehetett referenciának használni?
Ha kérhetem, tessék a többséghez hasonlóan pozitívan tekinteni az ország jövőjére és ne tessék riogatni azzal, hogy az oroszok elkezdenek a rakétáikkal lövöldözni.
Ha jól olvastam, a környékről való vagy gyanítom, hogy hetényi, bár ez lényegtelen.
A közelmúltban különböző célokra kb. 2 milliárd forint címzetes állami támogatást kapott, Hosszúhetény és Pécsvárad. Félreértés ne essék nem sajnálok egy forintot se tőlük, csak hát ha nem lenne a Zengő ügy, akkor ki tudja mikor valósulnak meg ezek a fejlesztési beruházások. Néha már úgy tűnik, hogy a helyiek úgy látják a dolgot, hogy minél jobban tiltakozunk annál több lét kapunk.
Azt is írtad, hogy rengeteg érvet tudsz felhozni a radarépítés ellen. Tegyél próbára! Ha írsz egyet én a te stílusodban és komolyan is megcáfolom.
Ha van kedved akkor akár kezdhetjük is.
-=Suszter=
-