Sziasztok!
Párommal voltunk augusztusban Siófokon nyaralni, és hát kicsit csalódtunk.
Üdülési csekkel mentünk, uh. a lehetőségek tárháza sajnos véges volt (már ami a szállást illeti), ezért kinéztünk egy viszonylag jó árban lévő hotelt.
Mint kiderült, Ők sajnos leginkább diákcsoportokra ( és főleg német diákokra) voltak specializálódva, ezért valahogy leragadtak egy bizonyos stílusnál, amit a kamaszoknál alkalmaztak. Egyszóval oda se megyünk többet, az biztos, mert nincs arra szükségem nyaralás közben, hogy kioktasson egy "tanárnő", és hogy úgy beszéljen velem, mintha a seggéből rángatott volna ki! Legközelebb ha a Balatonra megyek nyaralni, tuti, hogy Én is keresek inkább egy kiadó házat, ahol nem piszkál senki.
De hogy jót is mondjak róla...., az árak sokkal normálisabbak és elfogadhatóbbak, mint akár pár évvel ezelőtt, valahogy szerintem már nincsenek úgy elszállva a vendéglátósok és a kereskedők. Az éttermekben például még jobb árak vannak, mint Pesten sok helyen. Egy fő fogás, amit sokszor alig tudtam magamba gyömöszölni, 800 és 1000 Ft között mozgott.
A másik pozitívum pedig az volt, hogy az előző évek gyakorlatától eltérően, valahogy nem volt annyi gengszter arc, pedig még javában a főszezonban voltunk.