harryan
2005.11.10
|
|
0 0
2194
|
Üdv Mindenkinek!
Én a mostani Sharm El-Sheikh előtt kétszer is jártam már Hurghada-ban, és meg kell, hogy mondjam, hogy Sharm sokkal jobban tetszett. Az idő végig klassz volt, sütött a nap hétágra, a tenger kellemesen meleg volt, és a szél is mérsékelt volt végig. A Tropicana Grand Oasis is remek választás volt, nagyon jó hotel, csak ajánlani tudom mindenkinek. A Kartágó-val sem volt semmi gond, mi meg voltunk elégedve velük is, az idegenvezetők is korrektek voltak, a kiosztott tájékoztató is megfelelő volt. A Sky Europe odafelé pontos volt, visszafelé viszont az eredetileg ismert indulási idő helyett másfél órával később indult, igaz ezt már 2 nappal korábban tudtuk. Sajnos nagyon szűk volt a hely a gépen, sokkal több széket zsúfoltak be, mint egy "normál" légitársaságnál. Elég kényelmetlen volt, de azért ki lehetett bírni. Az nagyon jó volt, hogy az éjjel 3/4 2-es indulásig lehetett maradni a hotelben a szobákban. A vízum a reptéren tényleg csak 15 USD, nem éri meg itthon előre megvenni. Kirándulásra persze nem a Kartágó-nál fizettünk be, hanem helyi irodában (Orbit Tours), így sokkal olcsóbb volt. 3 egész napos kiránduláson is voltunk, 1 napos Kairó repülővel 200 USD (Kartágónál 230 USD lett volna), sivatagi jeep safari Dahabba, tevegeléssel és 3 órás tartózkodással a Blue Hole-nál 40 USD (Kartágó: 55), és hajókirándulás a Ras Mohamed nemzeti parkba 3 sznorizással 20 USD (Kartágó: 45)
Ha van kérdés, szívesen válaszolok. |
|