caligabi2
2005.11.10
|
|
0 0
9
|
Hát ez nekem is sok volt.Szerinted jo kedvemben csinálom ezt?Én nem kezdtem soha ezt a dolgot ö volt aki elöjöt ezzel mindig,de ha viszaolvasol láthatod csak akor irok ha valaki keres valamit és tudok segiteni vagy ha ép bontás van,remélem ezzel befejezte már a dolgot mert unalmas.Nem egyszerübb lett volna ha az elején eljön és megbeszéljük?Ha volt gondja mindig megoldottuk ugy hogy nem járt rosszul.Amikor a szimeringet cseréltem neki egy árva szot sem szolt tök normálisan viselkedett erre hazajövök és mit látok?képeket meg minden szart rakosgat fel (a többségéhez közöm sem volt) meg lopással vádol....stb.Mire jo ez?Max arra hogy mindenki rajtunk röhög és jogosan értelme meg semmi nem volt.Figyu odajött vna és azt mondja hogy gabi én ugy érzem rosszul jártam ezzel és ezzel valahogy kompenzáljuk tutira azt mondtam vna hogy ok haver rendben.Nem a difi a gond mert 5db áll a pincébe hanem ha ugy érzem nem jogos és nem hibáztam nem fogok vmit kifizetni 2x.Kicsit olyan mint az ovodában,ha nem adod ide megmondalak mindenkinek bebebe......Én részemröl befejeztem ezt a témát többet nem kivánok erröl irni.Ha továbbiakban valakinek kell vmi alkatrész ha tudok szivesen segitek. |
Előzmény: Radir335i (8)
|
|