kentaura Creative Commons License 2005.11.09 0 0 378

Elvileg építési engedélyre lehet a rendezési tervekben foglaltak egy része alól eseti felmentést kérni, ha van rá indok. Azt nem tudom, hogy fennmaradási engedély esetén van-e erre lehetőség (lehet hogy nincs). Egyébként a mi településünkön idén változtatták meg a rendezési tervet és nálunk a tető csak 35 és 45 fok között lehet. Azt nem tudom, hogy később elő fogják-e írni a szalmatetőt is, mert a tendencia alapján még az is elképzelhető.

Mindenesetre ki kellene puhatolózni, hogy a kérdéses előadó mennyire megvesztegethető és ha erre utaló információid vannak, akkor ki kell hívni még egy helyszíni mérésre a lehető legilledelmesebben, és amikor megmutatod neki hogyan mért az ács, egy kis csalással, mondjuk olyan vízmértékkel állítod be a vízszintest, amiben elfordult a libella (lehet ilyet piacon pár száz forintért kapni, anno én is vettem egy ilyet) No szóval miközben megmutatod neki hogyan jött ki a 30 fok, a zsebébe csúsztatsz egy borítékot 30-50 000 Ft-al. Ezt csak úgy lehet megtenni, hogy csak ti ketten vagytok ott és senki más!

Előzmény: Heaven (377)