Én egyszer a Blaha Lujza téri McD-ban voltam egy érdekes eset tanúja, még jó néhány évvel ezelőtt.
Az egyik nyugdíjas korú alkalmazott, egy idős néni épp a szemetet válogatta (akkortájban találták ki ezt a szelektív hulladékgyűjtést), amikor odament hozzá egy olyan 20-25 év körüli "menedzser", és elkezdett vele üvölteni mindenki előtt, hogy "gyorsabban dolgozzon, mert ez a munkatempó szart sem ér...", és ezt így stabilan majd' egy percig. Szegény néni próbált egyre kissebbre összehúzódni, látszott rajta, hogy a sírás határán van. Szerencsére a hülyegyerek befejezte, mert már éppen álltam föl (és láttam, hogy más is épp erre készül), hogy udvariasan hátbaveregessem, és (miután felkelt, és rendberakta az asztalokat, amiket felborított, amikor elesett) megkérdezzem, hogy tudja-e, hogy ezt most miért.
Lehet, hogy a főnöke volt, és igaza volt, mert lassan csinálta (szerintem egyébként nem lassan, csak lelkiismeretesen), de akkor sem kell a vendégek előtt megalázni senkit. Legalábbis szerintem.
Úgyhogy én nem osztom azt a véleményt, hogy a McD-ban a managerek értelmesek. Lehet, hogy van, aki az, de azért messze nem mindegyik. Ez például kifejezetten tapló volt.