tegnap este vettem kézbe először az eredeti MOON CD-t, amit J-ból hoztak nekem. álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörű, csodás, pazar a kivitelezése. olyan vastag mint egy képeskönyv és funkciójában is az, a fotókón többnyire G és You együtt, meg egy csaj, aki inkább G-hoz tartozik. ja, és van egy ajánlás benne G aláírásával, persze kandzsiul. a lemezt viszont eddig nem tudtam kiszedni, úgy belepréselték, még dolgoznom kell vele, csak féltem a szép tokot. adtak hozzá valami rajzos útmutatót, hogyan, de úgy sem műxik és teljesen illogikus. maga a lemez is gyönyörű színekben/feliratokban pompázik. nagyon tudnak ezek a japik, a szépérzékük hihetetlenül fejlett. na mindegy, asszem mindennap megcsodálom lefekvés előtt. a tesómék teljesen el voltak tőle ájulva, ilyen nyugaton nincs, tán csak a nagyon féltett, díszkiadások. ugyanakkor egyszerű, nem olyan hivalkodó és giccses, mint a Diabolos. az nem kéne még ingyen se.
MARS DVD-t is kértem és kaptam is, jajj hát ez is csodás, míg a Moon színe a kék, ennek a piros. a lemezre valami középkori ábrákkal és mágikus jelekkel, szigilumokkal egy horoszkópféleséget nyomtattak. má' megörültem, azt hittem Gackt-é, de sajnos titkosított, hiába tudok képletet olvasni, ebből semmi értelmeset nem sikerült kibogarászni. remélem a képminősége sokkal jobb, mint a cd-re kiírt-é (ami nagyon tömörített), mert tulajdonképpen ezért kértem, nem másért.
kértem még MM: MERVEILLES koncertet, szintén ugyanilyen okokból, de az egész városban, ahol laktak, nem tartottak egy darabot se, Tokióba meg nem volt idejük vásárolni. ugyanezért nem kaptam LUNA SEA '95-ös Tokyo Dome-beli koncert dvd-ét sem. majd legközelebb, jövőre is akarnak kimenni, annyira jól érezték magukat, totál feltöltődtek lelkileg. sok szempontból sokkal normálisabbak a japik és nyugodtan, kiegyensúlyozottan, egészségesen élnek, a pénz csak eszköz, nem cél. nem is tudják mire elkölteni, annyit keresnek. nincs munkanélküliség, nincs bűnözés,
csak munka orrdugulásig, ez a legfontosabb nekik, minden csak utána...

Gackt: Moon cd-borító - 2002