Nemlacko Creative Commons License 2005.11.09 0 0 1356
Üdv!

Köszönöm az infókat neked is!

Műszerfal fekete, kókányolást nem láttam eddig rajta. A hátulja talán kicsit ül, vagy az eleje kicsit magasabb, de nem csúnya az állása.

Amit eddig kiderítettem az autóról a ti segítségetekkel, rendben van mindene! Kaszni munka nincs az autón egyáltalán, csak festeni kell (nem is volna muszály teljesen, de megcsinálom). 1-2 apróságot kell beszereznem: régi kormány és bal külső tükör egyelőre, ha elkezdtem a munkát még biztosan lesz amit le fogok cserélni.

10 éve volt restaurálva, de 5-6 éve már garázsban áll. A motorban pár E Km van teljes felújítás óta. A belseje fekete műbőr, szép. Szőnyegei újszerűek.

Kapok hozzá másik motort, lökhárítót, hátsó lámpákat, meg majd meglátjuk mit...

600.E Ft-ért veszem, de papírmunkával stb is max 500.E-t számoltam rákölteni a tökéletes állapothoz. Nézegettem hirdetéseket és úgy saccolom az eszmei értéke 1.5-2M Ft körül lehetne készen. Gyakorlatilag pénzt kapni ezekért nem egyszerű, de nem lesz sürgős eladni. Lakodalmas fuvarokat is vállalok majd vele, így egy kis pénzt is hoz majd vissza:)

Csináltam képeket már róla a garázsban porosan, csak még nincs feltelepítve a fényképező számítógépre. Amint tudok, rakok ide képeket.

A veterán vizsgáról tud valaki árakat, részleteket?
Előzmény: merciw115 (1353)