"Hátz ne haragudj, de akkor te nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal. Lehet éppenséggel hogy végig járta a lépcsőfokokat, de ne aggódj. Itt is van kivétel, ne magyarázd be nekem, hogy ott sem pofára megy a dolog. Akkor vajon némely mekibe mér nem ragaszkodnak az okos, értelmes, józan gondolkodású emberekhez? Nem egy ilyen esetről hallok, hogy olyan emberek hagyják ott a mekit, akik legjobb dolgozók, és egyszerűen semmi ragaszkodást sem m utat a vezető feléjük, pedig jónéhányan szimpatizánsok. Én pontosan tudom, hogy van nagyon sok olyan vezető, aki 1-2 hónapot (se) dolgozott mint dolgozó, és már nyomja rögtön utána a fehéringes témát. "
Szimpátia dolog: Mint cégvezető mondom, hogy nem szeretek olyan emberekkel együtt dolgozni akik unszimpatikusak, okoskodóak stb... Lehet a legjobb munkaerő, mégis rombolóan hathat.
Gyors fehér ing: Sok gyengébb képességű ember között könnyedén ki tud emelkedni egy jóval értelmesebb. Neki nem szükségszerű hónapokon keresztül mosni a padlót, elég ha tudja milyen. Az ilyen munkahelyen a kiemelkedésnek nem az a lényege, hogy aki a legrégebben nyomja legyen a vezető, hanem a legalkalmasabb váljon azzá! Meg kell mondjam, hogy fehér ingesek közűl nem találkoztam még butával!