Nem próbáltam még a hipnózist és valószinűleg nem is fogom. Nem félelemből, hanem mert meggyőződésem, hogy nem vagyok hipnotizálható. Ez nem valami beképzeltségből fakad, hanem valami belső sugallat mondja ezt. Az alkohol és a fájdalomcsillapítók sem hatnak rám, csak nagy dózisban.(Ez nem mindig kellemes!!) Ezt a fogorvosom vette észre. Bevallhatom ,hogy a fűvet is megpróbáltam, de mivel semmilyen hatása nem volt rám, biztos, hogy soha nem fogok a kábszerek felé fordulni. Különben nem is érdekel, nem vágyom rá ! Viszont fájdalom és vérzés csillapításban nagyon jó vagyok. Egyszer megesett, hogy egy mély sebem nagyon gyorsan begyógyúlt. A mai napig rejtély , hogy miként, bár akkor bizonyos erős érzelmi ráhatás alatt voltam. Érdekes még, hogy ez a ráhatás nem a sebre, hanem egy másik érzelmi "broblémára" irányult. Ezóta viszont emhiszem , hogy lehetnek olyanok , akik ezt meg tudját csinálni ! (én is megtudtam ,csak nem tudom hogy !!)
Azt tudom állítani, hogy alvás közben hozzáférünk valami nagyon fontoshoz, nélkülözhetettlenhet is ! Erre vannak tapasztalataim. (Olyan mintha valami energiaforrás lenne ez ! Nem tudom)
Lehet, hogy az alvás (egy szakasza ) és a tudatalatti egy és ugyanaz ???
Ennek ellenére nem vagyok különleges ! Szerintem hasonló dolgokat sokan átéltek már, csak nem hisznek benne vagy nem veszik észre a körülöttük/velük történő eseményeket.