MERLINN Creative Commons License 2005.11.08 0 0 1096

Istennőtök újfent nagyszabású koncertre készül, sőt, jövő hétre kettő is jut. Hétfőn Bécsben New Model Army, pénteken Levellers. Jó kis mulatságok lesznek, érzem :-) Az idei Szigetnek hála, közelebbről is megismertem néhány indexes cimborát, velük szoktam koncertremenősdit játszani.

A lábadnak jobbulást kívánok. Ha nem is közvetlenül, de én is tudom, milyen az, anyu térdét (ő focizott) háromszor műtötték és még most is szenved miatta. A kosarazást meg ne hagyd abba, ez isteni parancsom és a jogot sem, ha már negyed (ötöd-?) éves vagy. Énis szívok vele rendesen, tavaly énis ott akartam hagyni az egészet, de meggondoltam magam. Nekem nincs is más választásom és képzeld, idén két tantárgyam is van, ami érdekel :-)

"Amúgy viszont minden rendben. Most már tartósan boldognak mondhatom magam, és továbbra is őrülten szerelmes vagyok :-)"

Na, akkor minden rendben. Jómagam továbbra is egyedül, de nem zavar, úgyse lenne rá energiám, hogy mással is foglalkozzak. Meg amúgyis antiszociális szörnyeteg vagyok.

Előzmény: Lecso11 (1095)